Forskellig opfattelse

To kvinder sidder og snakker:- Vi havde sex i går, katastrofe! Han kom hjem fra jobbet, åd middag på 3 minutter, vi havde sex i 4 minutter og 2 minutter senere sov han… Hvad med dig?- Fantastisk! Han inviterede mig på middag på restaurant efter mit valg, vi spadserede hjem, det tog ca. 1 time. Vel hjemme tændte han nogle stearinlys og så havde vi forspil i 1 time, vi havde vidunderlig sex i… mindst 1 time. Og til slut – tænk dig – talte vi sammen i 1 time! Et eventyr med andre ord…… …Deres respektive mænd sidder og snakker:- Vi havde sex i går. Vidunderligt! Kom hjem fra jobbet, middagen var allerede serveret, spiste, havde sex og bagefter sov jeg. Kan ikke blive bedre… Hvad med dig?- Katastrofe! Kom hjem fra jobbet, strømmen var gået. Måtte invitere konen på middag, ikke godt, men dyrt. Havde ikke råd til en taxa hjem, så vi måtte gå. Kommer hjem, stadig ingen strøm, fik tændt nogle stearinlys så vi kunne se noget. Var så irriteret at det tog mig 1 time at få den op at stå, og bagefter kunne jeg ikke komme før efter 1 time. Frustrerende! Da jeg endelig kom, kunne jeg ikke sove… Mindst 1 time lå jeg der – indtil det til sidst lykkedes konen at snakke mig i søvn…!!!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *