Sporet ved Lindknud

Sporet ved Lindknud består af 3 kortere ruter: gul rute på 4,5 km, rød rute på 3,9 og grøn rute på 1,8 km. Alle ruter starter ved Lindknud Kirke og alle ruter fører dig gennem Lindknud Oplevelsesskov.

Sporet er på trampesti, grussti og asfaltvej, og fører dig gennem natur- og kulturlandsskabet omkring en typisk landsby. Turen fører dig gennem et varieret landskab med dyrkede arealer og større naturområder. Lindknud Oplevelsesskov giver mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med en række hjemmehørende træarter.

Turen fører dig forbi:

– Lindknud Kirke
– Bro over Lindknud Bæk
– Lyngbakkerne
– Lindknud Oplevelsesskov
– Jernalderboplads
– Landsbyen Lindkund
– Præstegårdsskoven

Sporene er anlagt som en del af projektet Spor i Landskabet og fører dig over private jorde, så tag gerne hensyn, og lad hunden blive hjemme.

Sporet er afmærket hele vejen, og der er ved startstedet en QR-kode til Spor i Landskabet-folderen “Sporet ved Lindknud”.

Hvor svære er ruterne?
Ruterne kan beskrives som moderate ruter, hvor vandresko eller -støvler er at foretrække da underlaget kan være skiftende og med nogle stigninger. Alle i rimelig kondition kan gå ruten. 

Digitale guider:
Henter du Visit Vejen app’en til din smartphone, så kan du under menupunktet Oplevelser vælge Digitale guider. Guiden viser ruten på et google map, og bruger din telefons gps-funktion undervejs, og interessepunkter undervejs er beskrevet i tekst og billeder. Du kan således med din smartphone i hånden både finde vej og læse om interessepunkterne undervejs på din tur. VisitVejen app”en er gratis og kan hentes i Appstore og GooglePlay. Du skal acceptere brug af lokationsdata, for så vil du kunne bruge smartphonens gps-funktion undervejs på din tur.

Udgivet
Kategoriseret som Lindknud

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *